România vs. Bosnia Herțegovina – Sunteți Așteptați la Mioveni!
România vs. Bosnia Herțegovina – Sunteți Așteptați la Mioveni!

România vs. Bosnia Herțegovina – Sunteți Așteptați la Mioveni!

Campionatul European de Handbal Feminin 2024: România vs. Bosnia Herțegovina – Sunteți Așteptați la Mioveni!

Euforia handbalistică se întoarce în forță, iar fanii înflăcărați ai echipei naționale de handbal sunt așteptați cu brațele deschise la Mioveni! Pe 11 octombrie, de la ora 17:30, Sala Sporturilor din Mioveni va găzdui partida dintre România și Bosnia Herțegovina, în cadrul preliminariilor Campionatului European de handbal feminin 2024.

Pentru a vă asigura că nu ratați această confruntare spectaculoasă și pentru a vă arăta susținerea față de echipa națională, puteți achiziționa bilete la casieria sălii în intervalul orar 8:00-20:00 sau online pe platforma www.bilet.ro. Prețurile biletelor sunt accesibile pentru toate buzunarele și se împart astfel:

  • Bilet Categoria I: 80 lei
  • Bilet Categoria II: 60 lei
  • Bilet Categoria III: 40 lei

Este o ocazie unică de a vă uni cu alți entuziaști și de a transforma Sala Sporturilor din Mioveni într-un adevărat cuib de susținere pentru echipa noastră națională. Cu energia voastră pozitivă și entuziasmul vostru contagios, puteți oferi jucătoarelor noastre o atmosferă incredibilă pentru a-și arăta abilitățile și determinarea.

Campionatul European de Handbal Feminin este un eveniment deosebit, și fiecare partidă reprezintă o treaptă importantă spre victorie. Cu fiecare suporter în tribune, România are șansa de a se apropia și mai mult de visul său de a câștiga titlul european.

Deci, pregătiți-vă să purtați culorile naționale, să strigați lozinci de încurajare și să vă bucurați de o seară de handbal spectaculoasă. Veniți la Sala Sporturilor Mioveni pe 11 octombrie și faceți-vă auziți în susținerea echipei noastre naționale. Este momentul să arătăm ce înseamnă cu adevărat spiritul sportiv românesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *