Dacia Mioveni 2012 pierde meciul cu Măgura Cisnădie!
Dacia Mioveni 2012 pierde meciul cu Măgura Cisnădie!

Dacia Mioveni 2012 pierde meciul cu Măgura Cisnădie!

Primul meci al sezonului din Liga Florilor MOL jucat acasă s-a încheiat cu o înfrângere pentru echipa antrenată de Ion Mihăilă și Alin Oprescu.

Prima repriză a avut puține goluri datorită ambilor portari care au fost în zi de grație. Mîrcă pentru Mioveni și Măzăreanu au fost în mare formă.

Scorul la pauză a fost 8-9 în favoarea echipei din județul Sibiu.

În partea secundă spiritele s-au încins din cauza arbitrajului foarte slab (posibil rău intenționat și îndelung contestat de ambele părți) din partea celor doi fluierași din Roman, cuplul Murariu și Tăbăcariu.

Scorul final a fost 17-21 în favoarea elevelor lui Alexandru Weber. Cu toate acestea, meciul putea fi mult mai echilibrat dacă echipa gazdă nu ar fi ratat atât de mult din poziție de unu la unu cu portarul advers.

Publicul spectator a apreciat și a profitat de magazinul cu articole sportive reprezentând cele două cluburi sportive din orașul Mioveni: CS Mioveni (echipa de fotbal) și CS Dacia Mioveni 2012 (echipa de handbal).

Pentru Dacia urmează o deplasare la Zalău, unde vor înfrunta echipa condusă de Gheorghe Tadici!

Următorul eveniment din Sala Sporturilor va fi meciul de handbal în compania echipei SCM Râmnicu Vâlcea ce va avea loc duminică, 11 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *